Gluteenivabad kõrvitsapannkoogid

Autor: Gerli Gutmann

Alati, kui mul kodus kõrvitsat, tuleb kõrvitsapannude isu. Need said eriti mõnusad ja täitvad 🙂

Kogus:

Kolmele

VAJA LÄHEB:

100 g toortatrajahu
50 g maisijahu
1,5 tl küpsetuspulbrit
1 tl kaneeli
1 spl vanillisuhkrut
näpuotsatäis soola
240 ml piima
100 g kõrvitsapüreed
1 linaseemnemuna (1 spl linaseemneid, 3 spl vett)
2 spl vedelat mett (kasutasin steviaga magusainet)
30 g rapsiõli

VALMISTAMINE:

1

Sega jahu kuivainetega.

2

Teises kausis klopi omavahel korralikult läbi ülejäänud ained ehk piim, kõrvitsapüree, linaseemnemuna, mesi ja õli. Lisa jahusegu ning sega ühtlaseks.

3

Kuumuta keskmisel kuumusel pannil õli ning tõsta supilusikaga tainas pannile, jättes kookidele u 1 cm vahed, et need paremini küpseks.

4

Lase mõned minutid küpseda kuni ääred on kergelt pruunistunud. Keera kook ümber ja prae veel paar minutit ka teiselt poolt. Naudi kohe!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga