GRACEFITI RETSEPTID

Vegan karulaugupesto-pastasalat

Autor: Gerli Gutmann

Muutsin seda retsepti päris palju ja jällegi sain ülihea tulemuse! Terve nädala oli lõunasöök mu päeva highlight.

Kogus

Neljale

VAJA LÄHEB:
Karulaugupesto:

100 g röstitud kõrvitsaseemneid
50 g oliiviõli
50 g karulauku
5 g maitsepärmi
10 ml sidrunimahla
maitse järgi soola, pipart
Töötle kõik koostisosad köögikombainis pestoks. Maitsesta.

Salat:

270 g täisterapastat (keedetult 630 g)
110 g sibulat
330 g paprikat
160 g tomatit
80 g lehtkapsast
45 g päikesekuivatatud tomateid ⠀
175 g karulaugupestot
soola, pipart

VALMISTAMINE:

1

Pane vesi keema, lisa natuke soola. Kui vesi keeb, lisa pasta ja keeda, kuni pasta on al dente.

2

Kui pasta on valmis, loputa see külma veega üle ja jäta jahtuma.

3

Haki sibul ja paprika väikesteks kuubikuteks, tükelda tomatid ja haki lehtkapsas.

4

Lõika päikesekuivatatud tomatid ribadeks. Sega kokku köögiviljad, pesto ja pasta.

5

Mina kuumutasin kõiki köögivilju pannil, sest päris toorest paprikat ega lehtkapsast ma ei fänna. Maitsesta soola, pipraga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga