liitu programmiga
erkaanivaated

LIITU GRACEFITI TÄISPAKETIGA

Saad piiramatu ligipääsu kõikidele videotreeningutele, meditatsioonidele, live-treeningutele ja Naiselikult vormi programmile.

Liitu ja saad kohese ligipääsu

Oled juba liige? Logi sisse

20 minutit efektiivset kogu keha treeningut

Kiire, intensiivne ja mis kõige olulisem- tõhus 20-minutiline trenn, mis aitab hoida sinu keha toonust, tõsta energiat ja vormib sulle läbi naiselikult graatsilise trenni ilusad lihased.

KESTUS:

20:00

RASKUSASTE:

intensiivne

TREENINGVAHENDID:

1 kg hantlid

KUUTSÜKLIFAAS:

suvi, kevad

8 arvamust teemal “20 minutit efektiivset kogu keha treeningut”

  1. Väga mõnus intensiivne treening, mis võttis higi korralikult jooksma. Ideaalne, kui on vähe aega, aga soov kiiret trenni teha. Hea tuju garanteeritud!

  2. Kiire sissejuhatus ja kiire venitus. Intensiivne treening jalgadele, kätele (täna kuidagi eriti) ja k6hule. Ikka korralikult pingutust n6udev ja panev higistama! Aga niii m6nus! Päris lihastreening gracefit’iliku twistiga. ❤️

  3. Mulle nii meeldivad need 20-minutilised kavad – hästi läbi mõeldud pingutused, efektiivsed ja väga nauditavad, aitäh!

  4. Minu jaoks täielik õlgade ja kõhulihaste trenn. Kui Shalini pakub välja, et võta 2 hantlit ühte kätte, siis vähemalt 1,5kiloste puhul võid seda otsust kiirelt kahetsema hakata 😀 aga 20 minutit läheb ikka väga kiirelt ja tahaks rohkemgi. Eriti lõdvestuse osa.

  5. Tegin sügise faasis, et energiat tõsta ja selleks, et paremini oma keha kuulata, tegin ilma hantliteta. Ikka oli mõnus.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Veel treeninguid: