Lillkapsa püreesupp

Autor: Sven Nuum

Kerge, tervislik ja lihtne lõuna- või õhtusöögiidee.

Kogus:

Kahele

VAJA LÄHEB:

2 keskmist kartulit
1/2 lillkapsa pead
0,5 l kanapuljongit
50 g sulatatud juustu või fetajuustu
soola ja pipart

 

VALMISTAMINE:

1

Vala puljong potti.

2

Tükelda kartulid neljaks ja keeda neid puljongis kuni kartulid on enam-vähem pehmed.

3

Seejärel lisa tükeldatud lillkapsas (õisikud). Kui koostisosad ulatuvad vedelikust välja, lisa juurde nii palju vett, et koostisosad potis oleksid vedelikuga vaevu kaetud.

4

Keeda seni kuni lillkapsas on pehme (5-10 minutit). Jahuta veidi ning püreesta saumikseriga või blenderis.

5

Maitse ja maitsesta soola ja pipraga. Lisa juust ja sega natuke veel kuni juust on sulanud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga