Maapähkli-datlipallid ehk Snickersi toorpallid

Autor: Gerli Gutmann

Maapähklivõi on neis küllalt domineeriv, et datli maitse ära peita, imeline maius. Justkui päris tervislik ka!

Kogus:

15 tükki

VAJA LÄHEB:

100 g kivideta datleid
75 g soolapähkleid
50 g tükkidega maapähklivõid
80 g tumedat šokolaadi (panin pooleks piimašokolaadiga)

VALMISTAMINE:

1

Purusta datlid köögikombainis ühtlaseks massiks.

2

Lisa soolapähklid ja maapähklivõi, töötle ühtlaseks. Vajaduse korral lisa pisut vett.

3

Vormi segust pallid ning pane natukeseks külma tahkuma.

4

Sulata šokolaad vesivannil ning kata pallid sellega. Lase veidi külmas tahkuda ning naudi!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga