liitu programmiga
erkaanivaated

LIITU GRACEFITI TÄISPAKETIGA

Saad piiramatu ligipääsu kõikidele videotreeningutele, meditatsioonidele, live-treeningutele ja Naiselikult vormi programmile.

Liitu ja saad kohese ligipääsu

Oled juba liige? Logi sisse

Fookus – Sinu hing

Magusalt teraapiline joogalik liikumine, mis aitab ärevust maandada ja naaseda rahuliku enesetunde juurde. Juba tuntud liigutusi saadab hüpnotiseeriv muusika, mis kutsub sind endaga kaasa ühele lennule iseenda südamesse – alistu ja mine sellega kaasa.

KESTUS:

41:00

RASKUSASTE:

pehme

TREENINGVAHENDID:

puudub

KUUTSÜKLIFAAS:

talv, sügis

7 arvamust teemal “Fookus – Sinu hing”

    1. Füüsiliselt mu jaoks pigem väljakutset esitav kava, mida tasub teha kevade/suve faasis tippvormis olles. Algul palju päikesetervituse kordusi, seejärel väljaasted ja sõdalased ning lõpu poole tugevad planguharjutused.

  1. Algus sarnane viimasele 60-min fookusele. Kokkuv6tvalt m6nusalt voolav ja aeglane pingutus. M6nusad kehatvistid on ka!

    1. Ikka nii m6nus pidevas liikumises fookus-treening. Alguses pikalt päikesesirutust kehatvistidega, mis aitab keha kangusest vabastada. Pärast voolavalt väljaasteid ja planguharjutusi. M6nus teha ka talveperioodil, kui ei taha nii kardiot trenni, aga siiski tahaks tugevamalt teha. ❤️

  2. Pole ühtki teist kava teinud nii palju kordi kui seda. Kõik selle kava juures on nii ilus, eriti muusika. Sügavas talvefaasis on planguharjutused minu jaoks liiga palju aga igal muul ajal on see kava minu jaoks kindla peale minek.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Veel treeninguid: