liitu programmiga
erkaanivaated

LIITU GRACEFITI TÄISPAKETIGA

Saad piiramatu ligipääsu kõikidele videotreeningutele, meditatsioonidele, live-treeningutele ja Naiselikult vormi programmile.

Liitu ja saad kohese ligipääsu

Oled juba liige? Logi sisse

Fookus – Sinu muutus

Voolav ja sügavam venitustrenn, mis algab natukene teistmoodi päikesetervitusega ja läheb üle sügavaks joogaks. Fookuses on ka kiire vastupidavus kõhulihastele. Lõpus ootab sind sügav palve.

KESTUS:

37:00

RASKUSASTE:

mõõdukas

TREENINGVAHENDID:

puudub

KUUTSÜKLIFAAS:

sügis, kevad

8 arvamust teemal “Fookus – Sinu muutus”

  1. Väga mõnus treening! Kohati väljakutseid pakkuv, aga tekitas kohe tunde, et tahan võtta sihiks oma keha nii tugevaks saada, et jõuaksin kõiki liikumisi teha 🙂 Ja nagu ikka, naudin nii väga Shalini ilusaid sõnu liikumise juurde.

  2. Väga meeldis! Pärast tööpäeva koju jõudes tegin esimese asjana trenni. Pärast seda olid suunurgad kõrvade juures, meel rahulik ja keha tänas pärast pikka istumise päeva!

  3. Alguse ringutus on pikem ja äratab keha ilusti üles. Seejärel tuleb plank-tasakaal-plank osa, mis on piisavalt pikk, et saada keha soojaks, aga samas piisavalt lühike, et j6uaks endast maksimumi anda. L6pu venitusosa, et voolavalt dünaamiline 🧡

  4. Nautisin täiega! Siin on sirutust, venitust, tasakaalu ja pingutust, kõike täpselt parajalt. Eesti keeles vist pole palju laule, mis jooga taustaks sobivad. Igatahes mulle väga meeldib, kui vahepeal mõni mõnus lugu eesti keeles. Mõjub nii värskelt!

  5. Merit Hirvoja-Tamm

    Väga mõnus ja minu jaoks pigem tugev trenn. 🙂 Võrdluses Fookus – Uus Perspektiiv treeninguga, mis on ka selline tugevamat tüüpi ja mida väga naudin, on see treening minu jaoks isegi natuke raskem 😎 (vähemalt täna oli tunne nii :)) . Aga järelikult selles trennis treenitav tahabki treenimist, nii et kindlasti teen veel!😉

  6. Anna-Liisa Merilind

    Nii mõnus sügav praktika, mis võimaldas hingamisele ja keha mobiilsusele keskenduda. Mu puusad, liigesed ja selg tänavad! Ja kõrvad nautisid rituaalset muusikat ja silmad imelist visuaali! 🤍

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Veel treeninguid: