Munapuder spargli ja bataadiga

Autor: Sven Nuum

Toitev roog hommikuks või mõneks muuks toidukorraks.

Kogus:

Kahele

VAJA LÄHEB:

6 muna
1 keskmine bataat ehk maguskartul
Roheline salatisegu
10 tk spargel
1 tomat
värske kurgi viilud

VALMISTAMINE:

1

Pane ahi sooja 200 kraadi peale. Koori ja tükelda bataat kuubikuteks ning sega kausis vähese oliiviõli ja soolaga. Arvesta, et bataadiga läheb vähemalt 20 minutit. Munapuder ise võtab aega kõigest 5 minutit.

2

Enne munasegu ettevalmistamist pane pliidile spargli jaoks pott veega. Keeda neid 2-3 minutit, kurna vesi ja lisa natuke võid ja soola. Sega läbi ja spargel on valmis!

3

Kui bataat on valmis või peaaegu valmis, on aeg munaseguks.

4

Pane pann pliidil keskmisele kuumusele ja kalla pannile sorts oliiviõli. Löö kaussi 5-6 muna. Võta kätte vispel või kahvel ja vispelda korralikult, kuniks segu on ühevärviline.

5

Kalla segu kausist pannile ning jälgi hoolega. Kui segu alumine osa on juba tahke ning pealmine veel vedel, siis haara köögilabidas ning hakka putru segama. Segada tuleb pidevalt ja mitte enne sellelt tähelepanu eemale viia, kui see on valmis – ilusti läbi kuumutatud ja muna ei ole enam toores.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga